• CURSURI AUTOMACHIAJ

 • Crezi ca ai nevoie sa iti imbunatatesti abilitatile de machiaj?

  Doresti sa aplici cu usurinta un machiaj de zi sau de seara?

  Nu stii ce sa cumperi atunci cand te afli in fata rafturilor cu produse de make-up?

  In acest caz iti poti rezerva o lectie de machiaj, la care vei beneficia de sfaturi si trucuri pentru a obtine un look plin de farmec, de seara, sau un aspect natural, fresh, de zi. Iti voi oferi un curs de automachiaj personalizat in functie de fizionomie, personalitate, stilul de viata si bugetul tau. Vei invata cum sa iti pui in evidenta trasaturile, sa utilizezi produsele adecvate pentru tenul tau si aplicarea lor in mod corect, pentru a obtine efectul maxim.

  Cursurile de automachiaj sunt informale, desfasurate intr-un mediu prietenos si interactiv, astfel voi lucra pe jumatate de fata, pas cu pas, oferindu-ti posibilitatea de a lucra pe cealalta jumatate a fetei, invatand in acest fel tehnicile si aplicarea propriului machiaj. Fiecare femeie este diferita, de aceea machiajul care arata fabulos la una dintre prietenele tale probabil nu va arata la fel la tine si vice-versa. Astfel, am structurat lectiile de machiaj concetrandu-ma pe nevoie tale personale. Poti opta pentru lectii de machiaj individuale sau in grup de 4 persoane.

   

 • In timpul acestor sesiuni te voi ghida in aplicarea propriului machiaj, incepand cu sfaturi pentru ingrijirea pielii, recomandari personalizate in alegerea produselor de machiaj, si te voi invata cum sa realizezi un machiaj rezistent care sa iti puna in valoare trasaturile sau sa iti corecteze micile imperfectiuni.

  O lectie de machiaj dureaza aproximativ 2 ore si jumatate, timp in care iti voi pune la dispozitie tot ce este necesar, de la produse de ingrijire pana la produse de machiaj de calitate, pensule, etc, astfel incat sa poti realiza machiajul in conditii profesionale, intr-o atmosfera prietenoasa si distractiva.

  Pot sustine cursul individual de automachiaj la domiciliul tau iar pentru lectiile de machiaj in grup voi alege o locatie centrala. De asemenea poti face un cadou special persoanelor dragi. La cerere, iti pot pune la dispozitie un Gift Card, valabil 6 luni, pentru a darui o sedinta individuala de automachiaj. 

  Pentru orice intrebari sau pentru a programa un curs de automachiaj ma puteti contacta la 0730 243 715 sau pe email la contact@alinaboitor.ro

   

Nota 4.39/ 5 ( 258 voturi)